Delfts Symphonie Orkest

Klassiek speelt bij DSO!

uitvoering kamerorkest (afgelast)

Het organisatiecomité is druk bezig met het voorbereiden van de repetities en het concert op 7 november. Door de Corona-perikelen is alles heel wat ingewikkelder geworden.
.

Wij hebben de repetitieruimte en de concertlocatie moeten wijzigen, kunnen voor beide zaken nu gebruik maken van de Hofkerk. Voordeel daarvan is dat wij een concert geven in de ruimte, waar we ook hebben gerepeteerd.

Het programma is:
          Beethoven vioolconcert met als soliste Hawijch Elders
          Schubert Unvollendete

De kaartverkoop zal uitsluitend via de website plaats vinden, dus geen kaartjes meer via de organisatie of aan de zaal. Let op! Koop alleen tickets voor de mensen woonachtig in één huishouden. Graag naam en telefoonnummer van uw gezelschap vermelden. Uw gegevens worden na 14 dagen verwijderd uit ons bestand. Wilt u tickets kopen voor mensen uit verschillende huishoudens, bestel dan apart

We verwachten dat u afziet van uw bezoek wanneer u covid-gerelateerde klachten heeft of onder de quarantaine-regels valt. Het concert wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Er is daarom geen pauze of gelegenheid voor koffie of thee en u wordt begeleid naar uw zitplaats, uw jas graag meenemen.

Het concert zal ongeveer 5 kwartier duren. 

De prijs gesteld op 20,00 euro en helaas is er geen pauze en geen pauzedrankje.

Het aantal kaarten is beperkt en om toch meer mensen mee te laten genieten van het concert, wordt er nagedacht over live-streaming.

Wij hopen er, ondanks alle corona-beperkingen, een mooi concert van te maken.

Arina, Nora, Peggy en Paul.